Гаджето на изпълнителя Денис Теофиков, който по непотвърдена информация е сложил

...
Гаджето на изпълнителя Денис Теофиков, който по непотвърдена информация е сложил
Коментари Харесай

Колежка на Денис Теофиков нападна близките му, гаджето отвърна с яростен коментар

Гаджето на изпълнителя Денис Теофиков, който по непотвърдена информация е поставил завършек на живота си през вчерашния ден, след скок от 7-мия етаж на жилищна постройка в София, направи първия си коментар след случилото се.

След написаното в мрежите от колежката на Денис Теофиков – Биляниш, по отношение на повода да се стигне до съдбовния му край, много от нейните сътрудници споделиха мнението й. Една от тях беше и Десита, която имаше връзка с артиста.

Коментарът на Биляниш гласеше:

„ Искам да попитам, никой от фамилията и околните му „ другари “ ли не разбра, че това момче е било в ужасна меланхолия в продължение на месеци? Никой от тях ли не можа да помогне на това дете, на своя сътрудник и прочут?!

Било е очевадно, че това момче е имало потребност от дълбоки диалози, от схващане и топло отношение. Толкова ли станахме заети, че към този момент нямаме време да влезнем в състояние на някой. Всичко това можеше въобще да не се случи, в случай че някой се беше опитал да разбере това момче!

Вслушвайте се в мълчението на хората и се грижете един за различен, тъй като цветята цъфтят с доста обич и грижа. “

По-късно в мрежите се появи коментар от половинката на Теофиков, която написа:

„ Как не ви е позор? Как няма грам добрина във вашите сърца?
Преди три дни Денис показа, че не се усеща добре и че го обземат мрачни мисли. Всички негови близки бяхме до него и не го оставихме за секунда! Всеки един от нас се бореше да му помогне и правихме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората без да ги познавате и да знаете цялата истина. Обичахме го и ще до обичаме докрая! “

Редица сътрудници на изпълнителя изрекоха своите съболезнования, посредством фотоси, клипчета и послания в мрежата, а от Столична дирекция на вътрешните работи излезе информацията, че в 6:50 часа на 24 октомври е подаден сигнал за паднало лице от тераса в " Цариградски комплекс " в София. На място са изпратени полицейски чиновници и е установена гибелта на лицето без следи от принуждение. На място е била и самата Алекса , която е станала очевидец на случилото се. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР